Over ons

Printen doe je bij de specialist. Printspecialisten.nl heeft een professioneel machinepark om uw reclame uiting op en top te verzorgen. Ontwerpen, printen, lamineren, snijden en aanbrengen door de specialist.

Als onderdeel van reclamebureau Mijnen Media, dat al meer dan 30 jaar bestaat, is printspecialisten actief in heel Nederland maar vooral in Oost Nederland. Reclame maken kan op veel verschillende manieren. Mond op mond reclame is een onovertroffen manier. Echter visuele herkenbaarheid draagt juist bij aan uw naamsbekendheid. Reclame op voertuigen, ramen, panden is een veelgebruikte manier om reclame te maken. Wij verzorgen graag uw reclamevraagstuk. Heeft u al een logo en huisstijl? Dan kunnen we zo aan de gang! Ook als er nog iets ontworpen moet worden. Dan kan ons team van ontwerpers voor u aan de slag gaan. U zult verstelt staan hoe mooi uw reclame uiting kan worden.

Printspecialisten gebruikt uitsluitend goede materialen en professionele productiemachines. Het complete proces doen we in eigen beheer zodat u verzekerd bent van een mooie kwaliteit en een product dat lang mee gaat.