Stickers en meer

Stickers & Etiketten zijn handige informatie dragers welke u kunt gebruiken om een kleine boodschap over te dragen. Of alleen uw logo op een envelop / briefpapier? Daag ons uit met uw stickerwens en we realiseren het voor u. Zowel printen als zeefdrukken kunt u aan ons over laten.

Ook groot formaat stickers kunnen we voor u printen en afwerken. Zelf monteren op locatie. Heeft u bijvoorbeeld een raam of wand die u wilt voorzien van een mooie afbeelding. Dan is een groot formaat sticker een hele mooie oplossing.

Mooie groot formaat visuals dragen bij aan de uitstraling van uw pand of winkel.

Stickers, etiketten, groot formaat visuals

Wij printen alles zelf. Met een Roland VG2-640. Met maar liefst 8 verschillende kleuren kunnen we uw ontwerp (of we maken er een voor u) super scherp en levendig  printen.

Met speciale Eco Solvent TR2 inkt welke ook nog eens duurzaam is, gecertificeerd met een greenguard gold label.

Dankzij de inkt en het proces kunnen we al heel snel appliceren en afwerken. Zo heeft u uw stickers snel in huis. Werkt u veel samen met leveranciers en hebben zij bijvoorbeeld mooi beeldmateriaal beschikbaar van merken die u voert? Hoe mooi is het niet als u uw winkel of kantoor aankleed met een mooie visual. Wij kunnen deze voor u ontwerpen, printen, afwerken en ook op locatie monteren/plakken.