Bedrukte textieldoeken & Frames voor diverse toepassingen.

Verlichte en onverlichte frames voor bedrukte textiel c.q. peesdoeken voor binnen- en buitentoepassing.

Met een textieldoek laat je de kwaliteit van een foto van uw bedrijf, merk of product afspatten. Niet alleen vanwege de ultieme vergroting van een foto op een strak en elegant doek, maar ook door middel van een strak profiel krijgt uw bedrijf, merk of product een fantastische uitstraling. Het peesdoek wordt met een siliconen pees in het frame gemonteerd. Hierdoor kunt u het doek wisselen als u bijvoorbeeld een nieuwe collectie heeft.

De frames worden in verschillende afmetingen en materialen geleverd. Ook kunt u kiezen uit een frame dat buiten toepasbaar is. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van materialen die lang mee gaan door weer en wind.

Naast dat een textiel- /peesdoek eenvoudig en strak uw foto presenteert, kan het ook voor extra sfeer dienen. Zo kunt u gebruik maken van verlichte textielframes. Deze geven uw bedrijf, merk of product een extra dimensie.

Soorten frames:

Aluminium Pijl
Houtlook Pijl
Buitentoepassing Pijl
RVS Pijl
Verlichting Pijl

Textieldoek met een aluminium frame:

Bedrukt textieldoek met een frame in hout (look):

Houten profiel 40 mm

Van robuust beukenhout dat behandeld is

Klassiek design van een frame met een 40 mm brede vintage rand van robuust beukenhout dat behandeld is. Door deze stijl is dit product zeer gewild in de horeca maar ook in de modebranche.

Houten profiel 55 mm

Verkrijgbaar in 3 houtlook keuzes

Deze fraaie aluminium textielframes met houtlook (3 keuzes) zijn uw oplossing voor een elegante presentatie zonder het zicht van het raamwerk. Daarvoor worden de textielprints voorzien van een silicone strip die men in het profiel schuift. Het aanbrengen of wisseling van de textielprint is kinderlijk eenvoudig. Dit frame kan vrijhangend aan een wand gehangen worden of daarop vastgeschroeft worden. Het frame kan ook van LED verlichting voorzien worden.

Bedrukt textiel doek met een frame voor een buitentoepassing

Wand 60 mm

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nieuw een buitenframe voor geprint textiel stretchdoek. Het zilverkleurige frame is 60 mm diep en wordt direct op de wand gemonteerd en de sleuf voor de pees wordt afgedekt met een profiel dat u aan de zijkant via een imbusschroef vast zet; het doek kan hierdoor niet uit frame komen. Het dekprofiel is voorgeboord en de meegeleverde schroeven vallen in de schroefsleuf. Verwisselen van het decodoek is eenvoudig na verwijdering van het dekprofiel. Drukbestand kunnen wij voor een meerprijs ook voor u opmaken.

Klapprofiel 70 mm

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Deze onverlichte outdoor textielframes zijn uw oplossing voor een elegante presentatie van full colour textielprints die voorzien zijn van een silicone strip die men in het profiel schuift. Door het aanwezig klapprofiel dat men op het doek klapt is deze constructie geschikt voor buitentoepassingen. De minimale afmeting is 0,8x0,8 m de maximale afmeting is aan u. Het aluminium frame heeft een diepte van 70 mm. Het klapprofiel aan de voorkant heeft een breedte van 10 mm. Prijzen van frame eventueel met f.c. spandoek dienen opgevraagd te worden.

Geprint peesdoek

205 grams B1 (max. printbreedte 3,2 m)

Digitaal druk van peesdoek c.q. stretchdoek, decor 205 grams. B1 brandvertragend. Prijs inclusief confectie met gummi lip of pees. Standaard levertijd 8 werkdagen. Snellere levering tegen meerprijs. Prijs op basis van minimale afname van 2 m2; kan wel in meerdere prints. M.a.w. de prijs voor bijvoorbeeld 1 m2 is gelijk aan 2 m2.

Bedrukt textieldoek met een frame van RVS:

Wand 40 mm RVS

Maximale afmeting 200x200cm.

Deze zeer luxe RVS/INOX textielframes zijn uw oplossing voor een elegante presentatie zonder het zicht van het raamwerk. Daarvoor worden de textielprints voorzien van een silicone strip die men in het profiel schuift. Het aanbrengen of wisseling van de textielprint is kinderlijk eenvoudig. Dit frame kan vrijhangend aan een wand gehangen worden.

Textieldoek frame met verlichting:

Klapprofiel 70 mm

Geschikt voor buitentoepassingen

Deze LED verlichte outdoor textielframes zijn uw oplossing voor een elegante presentatie van full colour textielprints die voorzien zijn van een silicone strip die men in het profiel schuift. Door het aanwezig klapprofiel dat men op het doek klapt is deze constructie geschikt voor buitentoepassingen. De minimale afmeting is 0,8x0,8 m de maximale afmeting is aan u. Het aluminium frame heeft een diepte van 70 mm. Het klapprofiel aan de voorkant heeft een breedte van 10 mm. Prijzen van frame met f.c. pees-spandoek dienen opgevraagd te worden.

Geprint peesdoek

Decor 205 grams B1 (max. printbreedte 3,2 m)

Digitaal druk van peesdoek c.q. stretchdoek, decor 205 grams. B1 brandvertragend. Prijs inclusief confectie met gummi lip of pees. Standaard levertijd 8 werkdagen. Snellere levering tegen meerprijs. Prijs op basis van minimale afname van 2 m2; kan wel in meerdere prints. M.a.w. de prijs voor bijvoorbeeld 1 m2 is gelijk aan 2 m2.

Geprint peesdoek PVC

Backlit 150 grams voor verlichte frames binnen en buiten

Digitaal druk van peesdoek c.q.stretchdoek, decor PVC backlit 150 grams voor een nog briljantere uitstraling van LED verlichte peesdoekframes voor zowel binnen als buiten. Inclusief confectie met gummi/siliconen lip of pees. Standaard levertijd 8 werkdagen. Snellere levering tegen meerprijs. Prijs op basis van minimale afname van 4 m2; kan wel in meerdere prints. M.a.w. de prijs voor bijvoorbeeld 2 m2 is gelijk aan 4 m2.